Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, DIRECT DEZVOLTATOR!

Lapis Residence

 

Zidăria blocurilor din BCA Ytong

Blocurile cu consum redus de energie oferă un confort ambiental sporit fără limitări în ceea ce privește consumul, și costurile de întreținere sunt mult reduse în comparație cu nivelul aferent unei construcții tradiționale. În zilele noastre, se impune tot mai mult utilizarea materialelor de construcție 100% naturale, cu eficiență termică sporită și amprentă de carbon redusă, precum betonul celular autoclavizat Ytong.

Avantajele utilizarii zidariei din BCA Ytong

Zidăria din BCA Ytong oferă numeroase avantaje, iar iată 10 dintre cele mai semnificative:

 1. Izolație termică excelentă. BCA Ytong are proprietăți izolatoare termice superioare, menținând temperatura internă confortabilă pe tot parcursul anului și reducând costurile de încălzire și răcire.
 2. Eficiență energetică. Datorită izolației termice excelente, locuințele cu zidărie din BCA necesită mai puțină energie pentru a menține confortul termic, ceea ce contribuie la o eficiență energetică crescută.
 3. Rezistență la foc. BCA Ytong este un material rezistent la foc, ceea ce crește siguranța locuitorilor în caz de incendiu.
 4. Rezistență la cutremure. Structura celulară a BCA-ului îl face flexibil și capabil să absoarbă șocurile seismice, ceea ce crește rezistența la cutremure a clădirii.
 5. Ușor de prelucrat. BCA Ytong este ușor de tăiat și prelucrat, ceea ce facilitează instalarea sistemelor de instalații, precum și modificările ulterioare ale clădirii.
 6. Izolare fonică de calitate. Datorită structurii poroase, BCA Ytong oferă o izolare fonică excelentă, contribuind la reducerea zgomotelor din exterior și la crearea unui mediu liniștit în interior.
 7. Sănătate și mediu. BCA Ytong este un material ecologic, fabricat din materii prime naturale și cu un consum redus de energie. Nu emite substanțe toxice sau nocive în timpul utilizării sau în exploatare.
 8. Rezistență la mucegai și dăunători. BCA-ul este inerent rezistent la dezvoltarea mucegaiului, ciupercilor și la infestarea cu dăunători, asigurând un mediu sănătos în clădire.
 9. Durabilitate. Blocurile din BCA Ytong sunt durabile și au o durată de viață lungă, necesitând puțină întreținere în timp.
 10. Flexibilitate în design. BCA Ytong poate fi folosit pentru a crea o varietate de forme și design-uri arhitecturale, oferind libertate în proiectarea clădirilor.

Aceste avantaje fac din BCA Ytong o alegere excelentă pentru construcția de locuințe durabile, eficiente din punct de vedere energetic și confortabile.

De ce să alegem zidăria din BCA pentru blocurile noastre?

Betonul Celular Autoclavizat, cunoscut sub numele de BCA, reprezintă o soluție de construcție inovatoare, care ajută la construirea unor blocuri solide, durabile și economice. Este un material relativ nou, și există încă multe concepții eronate despre el, unele întreținute cu bună știință de companiile din industria construcțiilor.

BCA-ul este fabricat doar din materii prime naturale, într-un proces tehnologic cu consum redus de energie. Întregul proces de fabricație este unul ecologic, care nu implică emisii de substanțe nocive care să afecteze sănătatea oamenilor sau a mediului înconjurător. Materiile prime de bază care compun amestecul utilizat pentru BCA sunt varul, gipsul, cimentul, nisipul și apa. În plus, se adaugă pasta de aluminiu, care ajută la formarea bulelor de aer în timpul procesului de „coacere”. Aluminiul este un material folosit și în industria alimentară, în dozele de suc și bere, în foliile alimentare și în anumite tacâmuri.

BCA-ul – un bun izolator TERMIC

Cu ajutorul materialelor folosite, menționate deja, se obțin acele bule de aer din interiorul BCA-ului, care au un rol extrem de important. Ele fac ca blocurile de material să mențină temperaturile confortabile în interior pe parcursul anului, contribuind la economii de energie semnificative. Bulele de aer ajută la reducerea pierderilor de căldură iarna și menținerea răcorii vara. Totodată, ele contribuie la realizarea unei bune izolații fonic.

Betonul Celular Autoclavizat, pe scurt BCA, este soluția perfectă pentru construcția de blocuri solide, sănătoase, rezistente și ecologice. La Lapis Residence, ne preocupăm de a oferi cele mai bune condiții de trai pentru locatarii noștri, iar utilizarea BCA-ului reprezintă unul dintre pașii noștri către un viitor mai sustenabil și confortabil. Alege calitatea și sănătatea pentru locuința ta!

Diferite Tipuri de Pereți Realizați cu BCA Ytong: O Soluție Versatilă pentru Eficiență Termică și Durabilitate

Pereți Realizați fără Necesitatea unui Strat Termoizolator Suplimentar

Atunci când vine vorba de construirea unei locuințe, alegerea materialelor potrivite pentru zidărie poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește confortul termic și eficiența energetică. Utilizarea unor materiale eficiente din punct de vedere energetic pentru pereți vă poate asigura o temperatură aproape constantă în interiorul casei, amortizând variațiile de temperatură dintre zi și noapte.

Acesta este unul dintre motivele pentru care blocurile YTONG au fost inventate, pentru a permite construirea de clădiri bine izolate termic. În prezent, acestea reprezintă cele mai performante soluții de zidărie energetică din România.

Blocurile de zidărie YTONG A+ reușesc să mențină temperatura constantă în interiorul clădirii, fără a necesita aplicarea de izolație termică suplimentară pe fațadă. Grosimea acestor blocuri poate ajunge până la 50 cm, ceea ce garantează o izolare termică superioară celor mai exigente normative din construcții din România. Un alt aspect esențial este că aceste blocuri YTONG A+ sunt fabricate din materiale 100% naturale și minerale, permițând vaporilor de apă să circule spre exterior. Acest lucru asigură menținerea nivelului optim de umiditate în interiorul locuinței, contribuind la un mediu sănătos pentru locatari și prelungind durata de viață a clădirii. Această proprietate a blocurilor YTONG se numește permeabilitate la vapori.

Pereți Realizați în Sistem de Zidărie în Combinare cu Strat Termoizolator

În cazul în care proiectul de construcție implică realizarea de pereți din zidărie peste care se aplică ulterior un strat termoizolator suplimentar, blocurile de zidărie YTONG Basic reprezintă soluția ideală. Acestea sunt extrem de ușor de transportat și montat, datorită mânerelor de prindere și sistemului de îmbinare nut și feder.

Atunci când utilizați blocuri YTONG Basic, puteți fi siguri că pereții rezultați vor fi perfect drepți. Viteza de lucru cu blocurile YTONG este crescută cu 60%-80% față de alte materiale de zidărie, fapt care poate economisi timp și bani. Montarea fiecărui rând de blocuri se realizează cu ajutorul unui mortar în pat subțire, cu un strat de aproximativ 2 mm, reducând astfel consumul de mortar la minimum. De asemenea, pierderile de material pe șantier sunt de doar 2%, ceea ce contribuie la eficiență și economie în procesul de construcție.

Blocurile de zidărie YTONG reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele de construcție care vizează eficiența energetică, izolația termică și durabilitatea. Acestea oferă flexibilitate în design și asigură un mediu confortabil și sănătos în interiorul locuințelor, contribuind la crearea unui spațiu de viață ideal.

Te invitam in showroom-ul Lapis Residence!

Vă invităm cu bucurie și entuziasm să descoperiți lumea apartamentelor de vis într-un loc special – showroom-ul nostru Lapis Residence! Aici, veți găsi apartamente cu 1, 2 și 3 camere, concepute cu grijă și atenție la detalii, direct de la dezvoltator.

Localizare. Ne găsiți la adresa Aleea Iftimie Bârleanu 36F, în frumoasa zonă Galata din Iași. Această locație unică vă oferă acces rapid la tot ceea ce aveți nevoie, de la magazine și școli la spații verzi și relaxare.

Program:

 • Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
 • Sâmbătă – Duminică: Închis

Contact:

 • Telefon: 0757 70 70 80
 • Email: contact@lapis-residence.ro
 • WhatsApp: 0757 70 70 80 (disponibil de Luni până Vineri, între orele 09:00 – 18:00)

La showroom-ul nostru, veți putea explora în detaliu planurile apartamentelor noastre, finisajele de cea mai înaltă calitate și facilitățile exclusiviste pe care le oferim. Echipa noastră de specialiști va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor, a vă oferi informații despre procesul de achiziție și a vă ghida pas cu pas spre alegerea locuinței perfecte pentru stilul dumneavoastră de viață.

La Lapis Residence, ne străduim să vă oferim mai mult decât un simplu apartament – vă oferim un camin de vis, o comunitate prietenoasă și un stil de viață aparte. Veniți să ne cunoașteți mai bine și să descoperiți ce înseamnă „Echilibrul perfect între modern și natură!”

Vă așteptăm cu brațele deschise la showroom-ul nostru pentru a începe împreună călătoria spre casa visurilor voastre.