Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, direct de la dezvoltator!

Lapis Residence

beneficii lapis residence

beneficii lapis residence

Prin complexul rezidențial Lapis Residence, proiectat de arhitecți profesioniști, ne dorim să oferim apartamente sigure, cu finisaje de înaltă calitate, de care să se bucure mai multe generații și unde să se formeze comunități unite și prospere. De aceea, fiecare apartament din acest complex este construit cu atenție deosebită pentru a garanta siguranța, intimitatea și confortul locuitorilor săi.

Lapis Residence oferă o serie de beneficii semnificative viitorilor locatari:

  1. Distanță față de toate punctele de interes din Iași. Ai acces rapid la școli, grădinițe și after-school-uri, iar magazinele și facilitățile sunt la îndemână, cu Family Market la doar 4 minute.
  2. Ne preocupăm de mediul înconjurător, oferind piste pentru biciclete și încurajând un stil de viață activ și sănătos într-un cartier verde, cu un minim impact asupra naturii.
  3. De asemenea, investim în energie sustenabilă, având panouri fotovoltaice care reduc costurile comune și facilitează încărcarea mașinilor electrice.
  4. Pentru confortul locatarilor, oferim două variante de parcare, atât acoperite, cât și în aer liber.
  5. Finisajele sunt de înaltă calitate, concepute pentru cele mai exigente gusturi și necesități, iar transparența este o valoare pe care o promovăm, oferind posibilitatea de a viziona șantierul în timp real din confortul casei tale.
  6. Vă oferim 10 modele de apartamente premium de 1, 2 si 3 camere, potrivite pentru orice stil de viață.
  7. Lapis Residence este nu doar un loc de locuit, ci și o investiție inteligentă. Cu o locație în expansiune, valoarea proprietății va crește în timp.
  8. Ne mândrim cu transparența și integritatea noastră. Astfel, îți oferim posibilitatea de a urmări evoluția șantierului în timp real, astfel încât să fii mereu la curent cu progresul lucrărilor și să te simți în deplină încredere în alegerea ta.

În concluzie, Lapis Residence reprezintă mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial – este un loc unde calitatea, confortul, siguranța și responsabilitatea față de mediu se întâlnesc pentru a crea un stil de viață de excepție pentru locuitorii săi. Te invităm să faci parte din această experiență unică și să descoperi toate beneficiile oferite de Lapis Residence!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Echipa Lapis Residence este aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?