Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, direct de la dezvoltator!

Lapis Residence

apartamente spatioase iasi lapis residence

apartamente spatioase iasi lapis residence

Alegerea unei suprafețe adecvate pentru un apartament nou poate avea o serie de implicații și influențe asupra calității vieții și a confortului locativ. 

Unul dintre trendurile semnalate în domeniul imobiliar în timpul pandemiei este orientarea clienților către apartamente cu o suprafață mai generoasă, chiar și în cazul în care acestea se află mai departe de centrul orașului. După mulți ani în care locația a fost un factor determinant în procesul de luare a deciziilor privind achiziționarea unei proprietăți, carantina, tranziția către munca și școala de acasă, precum și restricțiile de călătorie și de socializare au schimbat perspectiva către locuințe mai spațioase și mai confortabile. Acest nou interes este motivat de dorința de a avea mai mult spațiu disponibil pentru activitățile zilnice, de a beneficia de compartimentare eficientă și de a optimiza fiecare metru pătrat. În plus, accentul este pus și pe existența unor spații exterioare, cum ar fi terasele sau grădinile, care oferă oportunități suplimentare de relaxare și recreere într-un mediu privat.

Iată câteva motive pentru care suprafața este importantă atunci când alegi un apartament nou:

  1. Spațiu și confort: Suprafața influențează în mod direct spațiul disponibil în apartament. Un apartament mai mare poate oferi mai mult confort și flexibilitate în amenajare, permițându-vă să aveți mai multă libertate în organizarea mobilierului și a altor elemente.
  2. Nevoile de locuire: Suprafața poate fi corelată cu nevoile individuale ale familiei sau ale locatarilor. De exemplu, o familie mai mare va avea nevoie de un apartament cu o suprafață mai mare pentru a asigura suficient spațiu pentru toți membrii săi. În același timp, un cuplu fără copii sau o persoană singură poate prefera un apartament mai mic și mai ușor de întreținut.
  3. Costuri: Suprafața influențează în mod direct costurile asociate achiziționării și întreținerii apartamentului. De obicei, apartamentele mai mari vor avea prețuri de achiziție mai mari și vor implica costuri mai ridicate de întreținere (cum ar fi facturile de utilități și impozitele). În plus, costurile de mobilare și decorare vor fi, de asemenea, mai mari pentru un apartament mai mare.
  4. Funcționalitate: Suprafața poate influența funcționalitatea apartamentului. Un apartament mai mare poate oferi mai multe opțiuni de spațiu și de organizare, permițând inclusiv existența unor camere suplimentare, cum ar fi un birou de lucru, o sală de fitness sau un spațiu de depozitare mai mare.
  5. Investiție pe termen lung: Atunci când alegeți un apartament, este important să luați în considerare planurile de viitor. O suprafață mai mare poate oferi flexibilitate și posibilitatea de a răspunde nevoilor care se pot schimba în timp, cum ar fi creșterea familiei sau schimbarea nevoilor de locuire.
  6. 2 băi: pot oferi un nivel crescut de confort și comoditate, în special în locuințele cu mai mulți membri.
  7. Spațiu outdoor generos: oferă oportunități suplimentare de relaxare și recreere în aer liber. Vă permite să vă conectați cu natura și să vă bucurați de beneficiile aerului curat.

În concluzie, suprafața este unul dintre factorii importanți de luat în considerare atunci când alegeți un apartament nou, deoarece influențează aspecte importante în raport cu nevoile individuale și de locuire ale fiecărui locatar.

Descoperă apartamentele din complexul nostru sunt foarte spațioase, bine compartimentate, cu ieșire către balcoane sau terase! Programează o vizionare!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Echipa Lapis Residence este aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?