Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, DIRECT DEZVOLTATOR!

Lapis Residence

apartamente cu parcare lapis - residence

apartamente cu parcare lapis - residenceLocația și siguranța parcării sunt două aspecte esențiale atunci când alegi un cămin potrivit pentru tine și familia ta. La Lapis Residence, ne dorim să asigurăm nu doar o locuință confortabilă, ci și facilități de parcare adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui locatar.

Oferim opțiuni flexibile pentru parcare

Oferind opțiuni flexibile pentru parcare, fiecare locatar are posibilitatea de a achiziționa unul sau mai multe locuri de parcare, în funcție de necesitățile sale individuale. Aceste locuri pot fi disponibile fie în garaje acoperite, fie în parcarea exterioară, oferind o gamă variată de alegeri pentru fiecare preferință.

Avantajele garajelor acoperite

Garajele acoperite reprezintă o opțiune excelentă pentru locatarii care caută protecție împotriva intemperiilor și siguranță sporită pentru mașinile lor. Beneficiind de un spațiu privat și închis, locuitorii pot fi siguri că vehiculele lor sunt protejate de ploaie, zăpadă, praf și alte elemente naturale. De asemenea, garajele sunt echipate cu facilități pentru încărcarea mașinilor electrice, oferind un plus de comoditate și sustenabilitate pentru proprietarii de astfel de vehicule.

Confort și accesibilitate în parcarea exterioară

Parcarea exterioară oferă o alternativă accesibilă și convenabilă pentru locatarii care preferă o soluție mai simplă și mai deschisă. Aceste locuri de parcare sunt amplasate în jurul complexului, facilitând accesul rapid și ușor către locuințe. De asemenea, parcarea exterioară poate fi o alegere potrivită pentru cei care au mai multe vehicule sau care doresc să aibă o flexibilitate mai mare în privința parcatului.

Indiferent de opțiunea aleasă, fiecare locatar al Lapis Residence beneficiază de confort, siguranță și comoditate în privința parcării. Cu facilitățile noastre moderne și variate, ne străduim să oferim fiecărui rezident o experiență de locuire superioară, adaptată nevoilor lor individuale.