Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, direct de la dezvoltator!

Lapis Residence

complex modern iasi lapis residence

Complexul Lapis Residence se remarcă printr-un concept arhitectural modern ce integrează o structură și funcționalități complexe, oferind nu mai puțin de 380 de apartamente spațioase, împărțite pe 5 nivele. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu 10 modele de apartamente premium de 1, 2 și 3 camere, perfect adaptate pentru a corespunde oricărui stil de viață.

Dotări și finisaje pentru apartamente

În cadrul complexului nostru, fiecare apartament este amenajat și finisat cu cea mai mare atenție la detalii, pentru a asigura un confort deplin și o experiență de locuire de excepție. Iată câteva dintre dotările și finisajele pe care le oferim:

  • Structură solidă și termoizolație avansată: Beneficiind de o structură de rezistență pe cadre și planșee din beton armat, apartamentele noastre sunt protejate împotriva factorilor externi și asigură un nivel ridicat de confort termic, datorită termosistemului de calitate și tencuielii decorative.
  • Confortul încălzirii în pardoseală: Toate apartamentele sunt echipate cu încălzire în pardoseală, oferind un grad sporit de confort termic în timpul sezonului rece. Fiecare unitate locativă dispune de un distribuitor individual pentru controlul optim al temperaturii.
  • Băi complet echipate: Fiecare baie este dotată cu obiecte sanitare de calitate și finisaje moderne, asigurând funcționalitatea optimă în utilizare.
  • Siguranță și eleganță în design: Ușile interioare MDF cu toc reglabil și ușa exterioară metalică conferă un plus de siguranță și eleganță fiecărui apartament.
  • Balcoane spațioase și luminoase: Balcoanele sunt prevăzute cu balustrade de sticlă, oferind locatarilor o priveliște deschisă și lumină naturală în interior.
  • Eficiență energetică și confort acustic: Tamplăria PVC exterioară cu 3 foi de sticlă asigură o izolație termică și fonică performantă, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și la creșterea confortului locativ.
  • Instalații de calitate și fiabilitate: Instalația electrică realizată integral din cupru și instalația sanitară și termică din țeavă PEX asigură fiabilitate și durabilitate pe termen lung.

În concluzie, complexul Lapis Residence îți oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu confortabil, beneficiind de cele mai înalte standarde în materie de calitate și funcționalitate. Fiecare apartament este proiectat și finisat pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale locuitorilor noștri, oferind o experiență de locuire pe măsură.

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Echipa Lapis Residence este aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?