Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, direct de la dezvoltator!

BENEFICII

Iată cateva beneficii de care beneficiezi in complexul Lapis Residence
  |  BENEFICII

PISTE PENTRU BICICLETE

Lapis Residence dispune de piste pentru biciclete oferindu-va confort si siguranta dar totodata si un spatiu ideal pentru miscare in natura.

CARTIER VERDE

Cartierele viitorului sunt cele în care oamenii sunt aproape de natură, o prețuiesc, o respectă și încearcă să-și lase cât mai puțin amprenta asupra ei.

PANOURI FOTOVOLTAICE

Complexul dispune de panouri fotovoltaice care au ca destinatie reducerea costurilor comune. dar si facilitati pentru incarcare masini electrice.

CONCEPT ARHITECTURAL MODERN

Complexul beneficiază de un concept architectural modern cu o structură și funcțiuni complexe, oferind 380 de apartamente spațioase, împărțite pe 5 nivele.

DIVERSITATE

Venim în întampinarea dumneavoastra cu 10 modele de apartamente premium de 1, 2 si 3 camere, potrivite pentru orice stil de viata.

2 VARIANTE DE PARCARE

Lapis Residence oferă opțional posibilitatea fiecarui locatar de a achizitiona una sau mai multe parcări. Acestea pot fi parcari acoperite sau exterioare.

FINISAJE PREMIUM

Lapis Residence a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone, utilizand materiale premium pentru finisaje.

TRANSPARENȚĂ PERMANENTĂ

Una dintre valorile companiei noastre este transparența. Astfel am implementat posibilitatea de a viziona live șantierul din confortul casei.

IDEAL PENTRU INVESTIȚIE

Intenționezi sa achizitionezi un apartament pentru investiție? Este o idee excelentă! Valoarea se va aprecia în timp datorita expansiunii zonei.

TE-AI DECIS SĂ TE MUȚI ÎN LAPIS RESIDENCE?

Vino la showroom-ul Lapis Residence pentru a analiza varianta de apartament potrivita pentru tine!

APEL TELEFONIC