Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, direct de la dezvoltator!

BENEFICII

Iată câteva beneficii de care te vei bucura în complexul Lapis Residence
  |  BENEFICII

PISTE PENTRU BICICLETE

Lapis Residence dispune de piste pentru biciclete oferindu-vă confort și siguranță dar totodată și un spațiu ideal pentru mișcare în natura.

CARTIER VERDE

Cartierele viitorului sunt cele în care oamenii sunt aproape de natură, o prețuiesc, o respectă și încearcă să-și lase cât mai puțin amprenta asupra ei.

PANOURI FOTOVOLTAICE

Complexul dispune de panouri fotovoltaice care au ca destinație reducerea costurilor comune, dar și facilități pentru încărcarea mașinilor electrice.

CONCEPT ARHITECTURAL MODERN

Complexul beneficiază de un concept architectural modern cu o structură și funcțiuni complexe, oferind 380 de apartamente spațioase, împărțite pe 5 nivele.

DIVERSITATE

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu 10 modele de apartamente premium de 1, 2 si 3 camere, potrivite pentru orice stil de viață.

2 VARIANTE DE PARCARE

Lapis Residence oferă opțional posibilitatea fiecărui locatar de a achiziționa una sau mai multe parcări. Acestea pot fi parcări acoperite sau exterioare.

FINISAJE PREMIUM

Lapis Residence a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone, utilizând materiale premium pentru finisaje.

TRANSPARENȚĂ PERMANENTĂ

Una dintre valorile companiei noastre este transparența. Astfel am implementat posibilitatea de a viziona live șantierul din confortul casei.

IDEAL PENTRU INVESTIȚIE

Intenționezi să achiziționezi un apartament pentru investiție? Este o idee excelentă! Valoarea se va aprecia în timp datorită expansiunii zonei.

TE-AI DECIS SĂ TE MUȚI ÎN LAPIS RESIDENCE?

Vino la showroom-ul Lapis Residence pentru a analiza varianta de apartament potrivită pentru tine!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Echipa Lapis Residence este aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?