Apartamente cu 1, 2 și 3 camere în Iași, DIRECT DEZVOLTATOR!

Lapis residence

De ce am ales piatra semiprețioasă Lapis Lazuli?

Piatra semiprețioasă LAPIS LAZULI este cunoscută în toată lumea ca fiind piatra cerului, piatra zeilor sau piatra adevarului, având o istorie amplă desfasurată de-a lungul mileniilor.

Simbolul adevarului si al transparentei
Proiectul Lapis Residence se identifică cu caracteristicile pietrei semiprețioase prin transparența totală oferita viitorilor locatari prezentând fiecare etapa a construcției.

Simbolul intelepciunii, al prieteniei si al autenticitatii
Conceptul Lapis Residence este unic în Iași, Acesta este focusat în totalitate pe comunitate oferind un stil de viață de calitate întregit de un peisaj natural spectaculos, amplasat într-o locație unică.

Simbol al puterii (in China Antica)
Locul în care îți vei dori să prinzi rădăcini și vei redescoperi libertatea de a trăi în mijlocul naturii, dar aproape de nucleul orașului. Lapis Residence a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone.

Natural
Lapis Residence este un cartier verde care pune accentul pe nivelul de confort al locatarilor. Asadar locatarii beneficiaza de piste pentru biciclete, facilitati pentru masinile electrice (prize de incarcare) si panouri fotovoltaice pentru reducerea costurilor comune.

Piatra semiprețioasă LAPIS LAZULI

Piatra semiprețioasă LAPIS LAZULI

Parte din
povestea ta ...

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o comunitate tânără, activă și educată? Să ai vecini de calitate cu care împărtășești aceleași pasiuni și valori? Atunci locul tău este în complexul rezidențial LAPIS RESIDENCE.

Siguranță și confort pentru familia ta

Cât de mult contează pentru tine calitatea? Locuințele din cadrul complexului Lapis Residence Iasi sunt construite astfel încât să te simți în siguranță, în timp ce ai intimitate și confort. Fiecare bloc este eficienț din punct de vedere energetic garantând costuri reduse.

Siguranță și confort pentru familia ta

Cartierul îmbrățișat
de natură

Cum ar fi să trăiești în LAPIS RESIDENCE, cartier îmbrățișat de natură, în care te bucuri zilnic de aer curat și savurezi în liniște fiecare apus de soare?

APROAPE DE TOT
CE AI NEVOIE

Salvezi timp. În Lapis Residence ești la cateva minute de orice punct de interes din Iași. Faci doar câteva minute până la școală, grădiniță sau after school. Family Market este la doar 4 minute iar la Palas Mall ajungi în doar 15 minute. Contactează-ne pentru a îți oferi toate detaliile necesare!

APROAPE DE TOT
CE AI NEVOIE

CONTACTEAZĂ DIRECT DEZVOLTATORUL

Vino la showroom-ul Lapis Residence pentru a analiza varianta de apartament potrivită pentru tine!

APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Echipa Lapis Residence este aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?